FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

View Poll Results: If you could change one thing about the games, what would it be?
Add more games 108 21.86%
Add more ways to earn points for gameplay 296 59.92%
Different / additional tournament structures 50 10.12%
More player interaction 40 8.10%
Voters: 494. You may not vote on this poll

REPLY

Thread View

 
Thread Tools Display Modes
  #171  
03-03-2017, 11:51 PM
CashCrate Dana's Avatar
CashCrate Dana CashCrate Dana is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 33,407


Quote:
Originally Posted by GetReal123 View Post
I just played the crates game, and I picked a box that said, "Congrats! You won undefined..." What does that mean? lol did I win the lost of points?

I took a screenshot but I can't post it with this message. I'd just like a response though lol. Thank you!
Sorry for the confusion with that. There is a small bug where it says "undefined" when you use your last points to pick a crate. You did win something on the last draw:

$0.01 Crates Win March 04, 2017 12:12 AM
Reply With Quote
  #172  
03-10-2017, 12:46 PM
doubleh98 doubleh98 is offline
Dime Crater
 
Join Date: Jun 2015
Location: Florida
Posts: 13
Default Access to games...


I don't know if it's just me or not but it seems like no matter what computer I get on I don't really have access to actually open up the games... is it that there must be a certain adobe flashplayer installed because even computers that had them still wouldn't have the game up for me to play....
__________________
Reply With Quote
  #173  
03-10-2017, 12:51 PM
CashCrate Dana's Avatar
CashCrate Dana CashCrate Dana is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 33,407


In order to play games you need to have the Adobe Shockwave plugin installed to your browser (http://get.adobe.com/shockwave/).
Reply With Quote
  #174  
03-13-2017, 08:00 AM
doubleh98 doubleh98 is offline
Dime Crater
 
Join Date: Jun 2015
Location: Florida
Posts: 13


So I downloaded and the screen for the game still isn't coming up.... Am I only supposed to be using a certain browser for it because I used Microsoft Edge and Google Chrome and the game screen still isn't coming up...
__________________

Last edited by doubleh98; 03-13-2017 at 08:01 AM Reason: Misspelled words
Reply With Quote
  #175  
03-13-2017, 12:39 PM
CashCrate Dana's Avatar
CashCrate Dana CashCrate Dana is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 33,407


Unfortunately the shockwave plugin is not compatible with Chrome. I repeated the loading issue in Edge and asked our development team to take a look.
Reply With Quote
  #176  
03-15-2017, 10:03 AM
EmberG0d EmberG0d is offline
Penny Crater
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 3


more points will be better as for me
Reply With Quote
NEW REPLY


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:39 PM.
 
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.