FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

REPLY

Thread View

 
Thread Tools Display Modes
  #1  
07-24-2014, 01:09 AM
madras madras is offline
Penny Crater
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Default how to change my country


I want to change my country to india by mistake i clicked afghanistan
Reply With Quote
  #2  
07-24-2014, 02:15 PM
CashCrate Dana's Avatar
CashCrate Dana CashCrate Dana is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 33,422


Your country actually is set to India in our system. There is just a small issue with the display in the user interface that is affecting some international members. So that's nothing to worry about.
Reply With Quote
  #3  
04-14-2017, 09:26 AM
AndhikaSaedya AndhikaSaedya is offline
Penny Crater
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 1
Default How to change country


I wanna change my country, but how, can someone tell me how? I live in Indonesia

.thanks🤗
Reply With Quote
  #4  
04-14-2017, 11:00 AM
CashCrate Dana's Avatar
CashCrate Dana CashCrate Dana is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 33,422


I changed your country to Indonesia so you are all set.
Reply With Quote
NEW REPLY


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:16 PM.
 
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.